Florin Cîțu vizează funcția de președinte al PNL: „Cu toţii vrem să candidăm la Congres"

13-02-2021 14:51


Florin Cîțu vizează funcția de președinte al PNL: „Cu toţii vrem să candidăm la Congres

Florin Cîțu va candida pentru șefia partidului, la congresul care urmează. „Sunt vicepreşedinte al PNL, vă daţi seama, cu toţii vrem să candidăm la Congres" a spus premierul în funcție.


Florin Cîțu a declarat că este gata să-și asume riscurile politice ale reformelor pe care le-a început în Guvern și administrație.

„Ştiu că există un risc politic pentru premierul care îşi asumă aşa ceva, ştiu că în acest moment foarte mulţi lideri politici se dau la o parte pentru că a face reformă e complicat, e nevoie de asumare şi nu vrea nimeni să-şi asume acest lucru. Îmi asum eu, cu toate riscurile politice, chiar dacă ştiu că şi în PNL, unde eu activez ca vicepreşedinte, va urma un Congres şi vor fi şi acolo candidaturi. Nu mă interesează acest risc, îmi asum acel risc şi mai departe indiferent de costul pe care s-ar putea să-l plătesc în acel Congres, pentru orice funcţie aş candida acolo", a afirmat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, Florin Cîţu, citat de news.ro.

Întrebat dacă va candida la Congres, Cîţu a replicat: „Sunt vicepreşedinte al PNL, vă daţi seama, cu toţii vrem să candidăm la Congres", precizând apoi că „este prea devreme” pentru o asemenea discuție.

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO