Ecaterina Andronescu, intrebata daca ar prelua Educatia de la Corina Dumitrescu: "Radeti de mine?"


Ultimul update: Luni 17 Septembrie 2012 08:21
Data publicarii: Sambata 05 Mai 2012 13:44
Categorie: Stiri Politice
Ecaterina Andronescu

Vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu a declarat ca ministrul propus pentru portofoliul Educatiei, Corina Dumitrescu, trebuie sa aduca argumente in ceea ce priveste acuzatiile care i se aduc.

Andronescu a precizat, sambata, ca o eventuala inlocuire a Corinei Dumitrescu din calitatea de ministru propus pentru Ministerul Educatiei tine strict de premierul desmenat Victor Ponta.

"Cred ca doamna Dumitrescu trebuie sa dea o explicatie acestor lucruri. Sigur, probabil are argumente. Fiecare om are calitati. Nimeni nu e perfect. Cred ca, daca doamna Dumitrescu aduce argumente pentru reprosurile care i s-au facut, nu vad.... E profesor, e rector", a spus Andronescu.

Intrebata de jurnalisti daca ar fi dispusa sa preia functia de minstru al Educatiei, inlocuind-o astfel pe Corina Dumitrescu, Andronescu a raspuns: "Radeti de mine?!".

Premierul desemnat, Victor Ponta, a declarat, vineri, ca ministrul nominalizat pentru Educatie, Corina Dumitrescu, are obligatia de a lamuri public, pana luni, cum stau lucrurile cu studiile ei, presedintele PSD afirmand, in legatura cu acest subiect, ca "nu e normala situatia".

Liderul grupului PNL din Camera, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, sambata, ca premierul desemnat Victor Ponta este singurul care poate decide in cazul ministrului propus pentru Educatie, Corina Dumitrescu, el apreciind ca trebuie sa se recunoasca faptul ca exista o problema de perceptie publica.

"Singurul care poate sa vorbeasca despre acest subiect si sa ia si o decizie este primul-ministru desemnat, Victor Ponta (...) El e responsabilul echipei, dupa o analiza completa va putea sa ia o astfel de decizie, nu am nicio indoiala", a spus Tariceanu.

El a precizat ca premierul desemnat, Victor Ponta, trebuie sa analizeze cazul Corinei Dumitrescu si sa ia decizia cea mai potrivita.

"Cred ca trebuie sa recunoastem ca este o problema de perceptie publica si parerea mea e ca trebuie ca primul-minstru sa analizeze si sa ia decizia cea mai potrivita", a spus Tariceanu.
 

 

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO