Crin Antonescu, despre Klaus Iohannis: "Poate ca stiu ca este un om care vorbeste putin si gandeste cat vorbeste"

Dată publicare: 16-12-2014 20:39
Dată actualizare: 19-12-2014 06:59


Klaus Iohannis, Crin Antonescu

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a declarat, marti, pentru Gandul, ca ”poate” stie ca presedintele ales Klaus Iohannis este ”un om care vorbeste putin si gandeste cat vorbeste”.

”Poate ca stiu ca este un om care vorbeste putin si gandeste cat vorbeste”, a spus fostul lider liberal despre presedintele ales al Romaniei.

”In spatele unui om, daca aceasta speranta e pusa intr-un singur om, ea e o speranta nesabuita si nedreapta. Nu va putea rezolva toate problemele societatii romanesti (...)Cand am spus ca stiu mai multe despre el decat majoritatea oamenilor, stiu ca se poate avea incredere in acest om, dar cand vorbim despre dificila misiune, in aceasta privinta nu stiu. Daca ne vom astepta ca Iohannis sa rezolve toate problemele, este o aberatie. Daca societatea romaneasca va astepta la randul ei sa rezolve Iohannis toate treburile se va rezolva rau”, a mai spus fostul presedinte al PNL, potrivit Gandul.info.

Despre experienta sa reala de candidat prezidential sau despre aceasta postura la modul ipotetic, Antonescu a spus, la Gandul Live: ”Am candidat in 2009 la presedintie, a fost o candidatura semnificativa. Eram gata sa o fac si in 2012, in ciuda tuturor lucrurilor pe care simteam ca nu mai pot sa le suport”.

”Alegerile s-au terminat asa cum s-au terminat. Daca Victor Ponta ar fi castigat as fi regretat complet ca nu am candidat. Avand in vedere ca aceasta varianta, Klaus Iohannis care a generat ceea ce putina lume astepta si eu nu mai asteptam o asemenea riposta la toate lucrurile pe care PSD si Ponta au inteles sa le faca”, a completat fostul presedinte al PNL.

Sursa: Gandul


VIDEO PROTVPLUS.RO