Ludovic Orban si-a anuntat candidatura la sefia PNL: Sunt sustinut de foarte multi membri ai partidului

Dată publicare: 16-12-2014 17:24
Dată actualizare: 19-12-2014 06:59


Ludovic Orban

Ludovic Orban si-a anuntat, marti, intr-o conferinta de presa, decizia de a candida la sefia PNL, dupa alegerea lui Klaus Iohannis in functia de presedinte, el aratand ca este sustinut de "foarte multi membri" ai partidului.

"Candidez pentru ca eu consider ca am deplina legitimitate pentru a aspira la aceasta functie. (...) Port blazonul PNL cu mandrie si cu cinste de 25 de ani. La ora actuala sunt sustinut de foarte multi membri ai PNL, foarte multi membri ai partidului mi-au solicitat sa candidez la aceasta functie", a spus Orban.

"Ocuparea functiei de presedinte al PNL de catre mine va constitui o garantie ca PNL va ramane cu adevarat PNL, ca va continua sa fie partidul Bratienilor, partidul marilor nostri inaintasi care au avut o mare contributie la faurirea Romaniei moderne. Consider ca reprezint o garantie pentru faptul ca PNL va deveni principalul partener politic care sa participe la indeplinirea obiectivelor programului lui Klaus Iohannis", a adaugat el.

Ludovic Orban a facut aceste declaratii dupa ce a fost ales, marti, lider al grupului PNL din Camera Deputatilor, in locul lui George Scutaru, care si-a depus mandatul pentru a deveni consilier prezidential.

Functia de presedinte al PNL este vizata, de asemenea, de Teodor Atanasiu, care a anuntat in 28 noiembrie ca va candida pentru functia de presedinte al partidului, care va ramane vacanta dupa ce Klaus Iohannis va fi investit in functia de presedinte al Romaniei.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO