Consilier PSD, filmat in timp ce-i saruta mana noului sef al CJ Prahova. "N-a ajuns mana lui la gura mea". VIDEO

Ultima actualizare: 02-07-2016 00:00
Alexandru Banica

Fostul subprefect de Prahova Alexandru Banica, ales consilier judetean pe listele PSD, a fost fotografiat, miercuri, in timpul sedintei de constituire a CJ Prahova, in timp ce saruta mana noului sef al institutiei.

 Contactat telefonic, Banica a sustinut ca este vorba despre un trucaj, spunand: "A fost un gest asa. N-a ajuns mana lui la gura mea. E o prostie" si adaugand ca el nu saruta nici mana preotului, transmite News.ro.

Alexandru Banica, unul dintre cei mai vechi membri ai PSD Prahova, fost subprefect al judetului si fost director al Parcului Industrial Plopeni, detinut de Consiliul Judetean Prahova, a fost fotografiat, miercuri, in timpul sedintei de constituire a CJ, in timp ce saruta mana noului presedinte al institutiei, Bogdan Toader.

Sursa video: Ziarul Incomod

Banica, ales consilier judetean pe listele PSD, a fost cel care, din postura de presedinte de sedinta, a anuntat alegerea lui Bogdan Toader in functia de presedinte al Consiliului Judetean.

In aplauzele colegilor de la PSD si ale prefectului judetului Prahova, Cosmin Georgescu, fostul subprefect a luat mana presedintelui CJ Prahova si a sarutat-o.

Contactat telefonic si intrebat care este mesajul pe care a vrut sa-l transmita prin acest gest, Alexandru Banica a negat ca ar fi sarutat mana mult mai tanarului sau coleg, spunand ca este vorba despre un "trucaj”.

"A fost asa o… N-am ajuns sa-i pup mana. Aia e o prostie, ce e acolo. Nu i-am pupat nicio mana. A fost un gest asa, n-a ajuns mana lui la gura mea. E o prostie. Trucajul se poate face cat ai vrea”. a spus Banica.

In momentul in care i s-a spus ca mai multe persoane care au asistat la sedinta Consiliului Judetean au vazut gestul sau, Banica a replicat: "Ce au vazut, ma? Mana lui era in mana mea, nu era in gura mea. Nu i-am pupat mana. Cine m-a facut cu buzele pe mana lui, cu gura pe mana lui a facut un trucaj”.

Totodata, intrebat ce a vrut sa transmita prin gestul sau, Alexandru Banica a spus ca el nu pupa nici mana preotului.

"Ce sa transmit? El e la jumatatea varstei mele, cum sa pup eu mana lui? Nici la popa nu pup mana", a spus Banica.

Presedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, in varsta de 33 de ani, a fost ales, miercuri, presedinte al Consiliului Judetean Prahova, cu votul a 22 din totalul de 37 de consilieri judeteni, Votul pentru alegerea sefului CJ Prahova a fost contestat de liberali, dupa ce consilieri de la PSD, ALDE si PMP au fost vazuti aratand sefilor lor de partid sau unor colegi buletinul de vot inainte de a-l introduce in urma.

In mandatul trecut, Bogdan Toader a fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Prahova si a detinut atributiile presedintelui institutiei in perioada in care Mircea Cosma a avut interdictia de a-si exercita functia in urma controlului judiciar dispus de DNA in unul dintre dosarele pe care procurorii anticoruptie l-au deschis pe numele lui Cosma.

Bogdan Toader este cunoscut drept un apropiat al deputatului PSD Vlad Cosma, fiul fostului presedinte al Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO