VIDEO. Ciolacu, scos din sărite: ”Mai lăsați-mă cu Orban. N-aveți un om politic mai serios?”

Ultima actualizare: 12-10-2021 13:34

Președintele PSD Marcel Ciolacu pare că nu dorește să obțină funcția de președinte al Camerei Deputaților pentru formațiunea pe care o conduce.

Ciolacu a fost întrebat, marți, de jurnaliști, ce decizie va lua PSD după ce Ludovic Orban va demisiona miercuri din funcția de președinte al deputaților, însă răspunsul acestuia a fost în doi peri.

Liderul PSD a luat în râs anunțul făcut de Orban, spunându-le reporterilor: ”N-aveți un om politic mai serios despre care să vorbim?”.

Cu toate acestea, Marcel Ciolacu nu a dat un răspuns clar despre ce va face PSD ca să obțină funcția de președinte al Camerei Deputaților la negocierile politice care vor urma pentru formarea unui nou Guvern.

Reporter: Care va fi atitudinea PSD la votul din Biroul Permanent pentru stabilirea interimatului?

Marcel Ciolacu: ”Vom lua o decizie. Momentan, Orban nu și-a dat demisia. Lăsați-mă cu Orban! V-am zis, dacă aveți un om serios despre care să discutăm, discutăm ..”

Reporter: Deși aveți cei mai mulți parlamentari în momentul ăsta, nu ați venit cu o propunere de premier, nu vă doriți funcția de președinte al Camerei Deputaților.. Pare că nu vă doriți guvernarea.

Marcel Ciolacu: ”Asta e părerea dumneavoastră. Noi credem că România are nevoie de o guvernare stabilă”.

Reporter: Și cum faceți asta, dumneavoastră, PSD-ul?

Marcel Ciolacu: ”Prin alegeri anticipate, ne întoarcem la popor și facem alegeri”.

Reporter: De ce nu poate face Dacian Cioloș această guvernare stabilă?

Marcel Ciolacu: ”Îi urăm succes.

De altfel, președintele PSD a spus de două ori până acum că nu vrea să fie președinte al Camarei Deputaților, deoarece pentru el este suficient că este ”șef la Ciuma Roșie”.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO