Breaking News: S-a suit scroafa-n copac

Trucaj

Miercuri, toate televiziunile de stiri dadeau infrigurate o informatie extrem de “importanta” pentru tara: Piedone nu mai candideaza la alegerile pentru functia de primar general.

Aproape instant, stirea a ajuns pe buzele tuturor romanilor.

Masinile s-au oprit in trafic. Radiourile si-au intrerupt emisiile pentru a transmite un comunicat important. Oamenii de pe strazi au inceput sa discute ingroziti, iar cainii vagabonzi din Bucuresti au inceput sa faca dansul pinguinului.

Bineinteles, toate acestea sunt doar niste inchipuiri. Nimeni, in afara de PC, nu da doi bani pe aceasta informatie. Pentru ca, pana la urma, orice persoana interesata cat de cat de politica damboviteana a stiut dinainte ca asa se va intampla.

Stia ca USL se va pupa cu “independentul” Oprescu, iar PC nu va zice nici “pâs”. Pardon, ce-i drept a scheunat putin, la o conferinta de presa, insa nici macar Dan Voiculescu nu i-a auzit glasciorul.

Citește și
Sorin Oprescu si Victor Ponta
Este oficial. Sorin Oprescu va fi "candidat independent in parteneriat cu USL" la PMB
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Da. Intr-adevar, PC face parte din USL, insa numai cu numele, ca “sa dea bine” la C.V. Si, eventual, ca sa poata roade un oscior, in eventualitatea stiintifico-fantastica a unei guvernari USL.

Intrebarea este insa alta. Ce strateg de gradinita a putut sa ia o astfel de decizie, de “constituire a unui parteneriat intre USL si independentul Sorin Oprescu”? Mai exista oare cineva in aceasta capitala europeana a cainilor si gropilor care mai crede ca Oprescu este independent? Oare mai exista romani cu pretentii de politicieni care sa creada ca “ulciorul Oprescu merge de doua ori la apa”?

Nu va obositi sa raspundeti, pastrati-va mai bine pentru ziua votului.

Pana atunci insa, trebuie sa reflectam, inca o data, la “miscarea surprinzatoare” a primarului Piedone, care nu mai candideaza la functia de primar general.

Si nu uitati! Breaking News: "S-a suit scroafa-n copac."
 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Piedone s-a suparat, nu mai candideaza la PMB. Vrea sa duca
Piedone s-a suparat, nu mai candideaza la PMB. Vrea sa duca "la bun sfarsit proiectele incepute"

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a transmis astazi un comunicat de presa in care anunta ca, desi el este pe locul intai in sondajele pentru Bucuresti, nu mai doreste sa candideze la alegerile din 2012 pentru sefia Bucurestiului.  

Este oficial. Sorin Oprescu va fi
Este oficial. Sorin Oprescu va fi "candidat independent in parteneriat cu USL" la PMB

Cei doi co-presedinti ai Uniunii Social Liberale, Victor Ponta si Crin Antonescu, au anuntat astazi ca il vor sustine pe "candidatul independent" Sorin Oprescu in cursa electorala pentru Primaria Bucurestiului din 2012.

Presedintele PC: Exista sanse ca Popescu
Presedintele PC: Exista sanse ca Popescu "Piedone" sa fie nominalizarea USL la Primaria Capitalei

Liderul PC, Daniel Constantin, a declarat astazi ca primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, este propus de PC pentru a candida la Primaria Capitalei. El crede ca exista sanse ca Piedone sa fie nominalizat si de USL.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.