Afla cine sunt cei care au intrat in Parlament!


Ultimul update: Marti 17 Iulie 2012 05:03
Data publicarii: Luni 01 Decembrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Politice
vot

Cei mai norocosi dintre candidati au rasuflat usurati. Campania electorala nu a fost in van, iar faptul ca au obtinut peste 50 % dintre voturi ii scuteste de redistribuire.

UPDATE 1: Potrivit purtatorului de cuvant al PSD Prahova, Rares Enescu, numaratoarea paralela efectuata de catre reprezentantii PSD arata ca Adrian Nastase a obtinut aproximativ 60% din voturile exprimate in mai mult de jumatate din sectiile de votare din acest colegiu.

Mircea Geoana de la PSD+PC are deja asigurat fotoliul de parlamentar deoarece a obtinut in colegiul din Dabuleni in care a candidat peste 70% din voturi. PD-Listul Vasile Blaga este cotat cu peste 50% din voturi. in colegiul in care a candidat.

Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu,  nu a fost la fel de norocos la aceste alegeri.. Acesta a obtinut cu putin peste 45% din voturi si va intra mai mult ca sigur la redistribuire.
 
Elena Udrea, cea care a plecat inlacrimata de la sediul PD-L dupa aflarea rezultatelor exit-poll-urilor, a reusit sa obtina peste 50% din voturi.

Norica Nicolai de la PNL si Doru Ioan Taracila de la PSD intra direct in Parlament, obtinand si ei peste 50% din voturi.

Borbely Laszlo isi continua munca la Parlament deoarece a atras voturile a 54% din voturi. 

Declaratiile invinsilor si invingatorilor le puteti cititi aici.
 

Sursa: Pro TV

UPDATE: PSD in frunte, dupa centralizarea voturilor de la 99,62% din sectii
Declaratiile sefilor de partide dupa aflarea rezultatelor la exit poll-uri
Becali a anuntat ca se retrage din politica. Tu ce crezi ca va face?
VIDEO PROTVPLUS.RO