Ce s-a întâmplat cu fetiţa din Vaslui care i-a cerut primarului să-i cumpere un telefon. "E eroul comunei"

Ultima actualizare: 09-05-2020 11:10

Deznodământ fericit în cazul fetei dintr-un sat din Vaslui care i-a cerut primarului să-i cumpere un telefon pentru cursurile online, promiţând că îi dă banii înapoi din alocaţie. 

 

Cazul emoţionat al Gabrielei, eleva în clasa a VI-a la o școală din comuna vasluiană Șuletea care i-a trimis o scrisoare primarului rugându-l să îi împrumute sau, dacă se poate, să îi cumpere un telefon pentru a putea participa la lecțiile online, a stârnit reacţii în toată ţara.

 

Cine i-a trimis un laptpp şi o tabletă fetiţei din Vaslui

 

e.on a anunţat, printr-o postare pe Facebook, că "povestea ne-a impresionat foarte mult, așa încât atât noi am incercat să o ajutăm. Gabriela și frații ei au primit de la noi un laptop si o tabletă cu acces la Internet, cu ajutorul cărora să poată continua #ScoalaAcasa.

“Mulțumesc celor care ne-au ajutat, pentru ce au făcut pentru mine și familia mea. Și pe ceilalți copii îi îndemn să aibă curaj în viață, pentru că un lucru simplu precum cel făcut de mine poate aduce mari schimbări”, ne-a spus emoționată Gabriela.

Cu siguranță, cazuri precum cel al Gabrielei sunt foarte multe în toată țara. De aceea, pentru că ne străduim să-ți fie bine, ne-am propus să ajutăm în continuare elevi care nu au posibilitatea să participe la ore, din cauza lipsei de echipamente IT. Așa că dacă știți de un astfel de caz, al unui elev care are nevoie de sprijin pentru a putea continua #ScoalaAcasa vă rugăm să ne scrieți detaliile poveștii și cum îl putem contacta, în mesaj privat pe Facebook, și noi vom face tot posibilul să îi oferim un laptop astfel ca el să poată să continue să învețe."

 

Ce a făcut primarul comunei din Vaslui

 

Primarul comunei Şuletea a povestit pentru Vremea Nouă, că a fost impresionat de efectuş pe care l-a avut scrisoarea fetei: “Gabriela, copilul nostru drag de la Jigălia, este eroul comunei noastre, dragi copii! Gabi a aprins o mică flacără, care a început să facă lumină în întreaga ţară!. Datorită prietenei si colegei voastre, dragi copii, veti primi foarte multi dintre voi un telefon mobil, sau o tabletã, ori un laptop sau un calculator!"

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO