Vezi prognoza meteo pentru luni, 23 februarie!

Ultima actualizare: 16-08-2012 07:28

Astazi se anunta innorari temporare, fulguieli izolate si ceata in zonele joase.

In Dobrogea, norii se mai imprastie si astazi primim vreme insorita si temperaturi putin mai ridicate decat cele inregistrate ieri.

Traversam Muntenia si urcam spre Moldova. Si aici vremea se imbuneaza si vom simti o usoara incalzire. Mai sus, in nordul Moldovei si in Bucovina pricipitatiile lipsesc, iar momentele insorite vor fi numeroase.

In nordul Transilvaniei si in Maramures ramanem cu vremea rece si trecator va mai fulgui. Mai vin doi-trei fulgi si in regiunile vestice, iar maximele nu reusesc sa treaca de 1 grad Celsius.

In tinuturile centrale ceata se risipeste greu si frigul persista. In sud-vest ceata va persista in primele ore ale zilei, apoi se anunta soare cu dinti. In sud ramanem cu vremea rece. Cerul va fi temporar noros si trecator ar putea fulgui.

Si in Bucuresti, tot vreme rece! Innorarile vor fi temporare, vantul va sufla slab, iar temperatura se opreste pe la 4 grade Celsius. Maine dimineata e posibil sa se formeze ceata si se vor inregistra minus 8 grade.

La munte, norii se mai imprastie, ninsorile se raresc si astazi zarim soarele in toate masivele. Vantul nu pune probleme, ceata persista pe vai sin depresiuni, iar temperaturile se vor situa la nivelul celor de ieri.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO