Cum va fi vremea in urmatoarele zile?

Ultima actualizare: 22-10-2012 17:08

Saptamana incepe cu vreme rece, cu negura persistenta si cu ceva fulguieli.  De joi se mai incalzeste putin, iar in week-end ni se pregatesc alte precipitatii.

Europa In prima parte a intervalului sunt asteptate ninsori prin nord si centru si ploi in arhipelagul Britanic si prin sud-est. Apoi aria precipitatiilor se va restrange treptat, iar ninsorile vor viza mai ales nordul Europei si zonele de munte.

Romania zi  In urmatoarele ore se anunta frig, innorari temporare si fulguieli izolate. Spre seara, in zonele joase va reveni ceata, iar dupa pranz, maximele se vor situa intre minus 5 si plus 5 grade. Cele mai scazute valori vor fi in zonele cu ceata persistenta. 

Peste noapte vom tremura destul de tare. Ceata va reveni in multe zone, vantul abia va adia si presiunea atmosferica va fi stationara. In zori, termometrele vor indica de la minus 14 la minus 4 grade.

 Si in zona Bucurestiului se mentine vremea rece, in special peste noapte si maine dimineata. Innorarile vor fi temporare, vantul slab, iar temperatura poate ajunge la plus 4 grade. 

Minima se va opri la minus 6 iar barometrele vor indica o crestere usoara, incepand de maine. Pe la munte, norii incep sa se imprastie, dar va fi cam frig. La noapte se lasa gerul si nu sunt excluse fulguielile trecatoare. 

Se mai anunta vant moderat si ceata pe vai si prin depresiuni. Temperaturile vor fi comparabile cu cele de ieri, iar stratul de zapada este consistent.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO