Văncică, asaltat de bărbați care vor să bea cu ”Celentano”: Li se pare că suntem prieteni

Ultima actualizare: 08-10-2019 15:28

Actorul Adrian Văncică recunoaște faptul că are mai mulți fani, decât fane. Interpretul iubitului personaj ”Celentano” din serialul ”Las Fiebinți”, difuzat la Pro TV, spune că primește foarte multe cereri din partea bărbaților, de ... socializare.

Mai exact, actorul a fost invitat de multe ori până acum să ... bea, la fel precum Celentano, cel mai simpatic bețiv dintr-un serial românesc de televiziune.

Văncică spune că fanii îl abordează ca și cum ar fi deja prieteni, pentru că ”li se pare normal să bem”.

Foarte multă lume vrea să bea cu mine. Foarte multă lume vrea să bea cu mine. Păi din cauza personajului, că li se pare că suntem prieteni și li se pare normal să bem.” - a spus actorul Adrian Văncică într-un interviu acordat corespondentului Pro TV Vitalie Cojocari.

Pe de altă parte, Celentano spune că s-a obișnuit deja să fie asaltat pe stradă de fanii care vor să vorbească sau să facă poze cu el: ”Am trecut de etapa asta, nu mai ies pe stradă!”, a spus el râzând.

La final, actorul a spus și un banc într-un stil ... propriu, Văncică fiind și actor de stand-up comedy.

De altfel, pe 7 și 8 decembrie, Celentano alături de Mihai Bobonete, Constantin Diță și Mihai Rait se întorc la Sala Palatului cu două show-uri de stand-up comedy.

Vedeți AICI INTEGRAL interviul acordat de Adrian Văncică ”Celentano” corespondentului Pro TV Vitalie Cojocari!

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO