VIDEO. Un bărbat din Rusia a fost ucis. A încercat să salveze un invalid agresat de un cuplu de sportivi

Ultima actualizare: 29-07-2020 23:00
siberia scandal
youtube.com

Momente șocante în Rusia. Un bărbat în vârstă de 40 de ani a murit, după ce a încercat să salveze o persoană invalidă, agresată de doi campioni la sporturi de contact, scrie Daily Star.

Pugilistul Mikhail Startsev, în vârstă de 38 de ani, și iubita lui, fostă campioană mondială la kick-boxing, Liliya Vorogushina, în vârstă de 37 de ani, au agresat un bărbat care avea nevoie de un baston ca să se deplaseze, în orașul siberian Barnaul.

Pavel Pokhlov a încercat să intervină, dar a fost lovit de Startsev. În urma loviturii, s-a lovit cu capul de ciment. El a încetat din viață sub ochii soției. ”Mulțumită acestui animal, soțul meu iubit și tată a trei copii nu mai este printre noi”, a spus aceasta.

Incidentul a fost filmat de alți martori. Vorogushina a susținut că bărbatul invalid a fost agresiv și a lovit cu bastonul o altă femeie care se afla alături de ea și de iubitul ei. Fosta campioană la kick-boxing a spus că a fost lovită de Startsev, atunci când acesta a intervenit.

Poliția l-a arestat pe pugilist. Soția victimei a solicitat ca și iubita acestuia să fie considerată complice. Vă avertizăm, imaginile vă pot afecta emoțional.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO