Video. O biciclistă a trecut pe lângă moarte de două ori în mai puțin de 30 de secunde. Imaginile erau transmise live

Dată publicare: 26-03-2021 09:50
Dată actualizare: 26-03-2021 09:53


biciclista

O femeie din Brazilia a fost foarte aproape să fie lovită de o motocicletă, iar mai apoi să intre sub roțile unui camion în mai puțin de 30 de secunde, scrie LadBible.

Un cameraman de la televiziunea Meio Dia Parana din Brazilia a surprins momentul în care tânăra biciclistă încerca să traverseze două benzi de circulație. În ciuda altor trei bicicliști care așteaptă să treacă, fata decide să forțeze trecerea și este aproape imediat lovită de o motocicletă.

Dezechilibrată, se îndreaptă apoi spre un camion care ieșise dintr-un drum lateral, moment în care roata ei din față este prinsă în roțile din spate ale camionului și este distrusă aproape instantaneu.

Jurnaliștii care au filmat incidentul făceau un reportaj despre acel drum care urma să fie restricționat pentru bicicliști tocmai pentru că este periculos.

Imaginile au devenit virale pe internet, iar oamenii au criticat-o pe fată spunând că trebuia să aștepte până când drumul era liber înainte de a încerca să treacă.

„Poate te asiguri data viitoare când încerci să treci strada”.
”Pe baza filmărilor, cu siguranță ar fi trebuit să aștepte încă 5 secunde pentru a traversa strada. În acest caz, vina este în mod clar a biciclistei”.

Sursa: LadBible


VIDEO PROTVPLUS.RO