Un tată cere despăgubiri de un miliard de dolari pentru că a rămas traumatizat după ce a asistat la nașterea copilului său
Un bărbat din Australia a dat în judecată un spital din Melbourne și cere despăgubiri de un miliard de dolari pentru că a rămas traumatizat după ce a asistat la nașterea copilului său.
Anil Kopulla a dat în judecată Spitalul Regal de Femei din Melbourne, căruia i-a cerut daune de un miliard de dolari australieni reprezentând daune psihologice pentru că a rămas traumatizat după ce a asistat la cezariana soției sale, care a dat naștere copilului lor, scrie Insider.
Bărbatul susține că a fost încurajat de personalul spitalului să-și vadă soția făcând operație cezariană în 2018, iar după ce a văzut sângele și organele acesteia a dezvoltat o ”boală psihotică”.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Cezariana a fost un succes, dar bărbatul a spus că spitalul nu și-a îndeplinit datoria de îngrijire și față de el, lăsându-l să urmărească procedura.
O operație cezariană este o operație obișnuită în care un chirurg ajută la nașterea unui copil printr-o tăietură făcută în pântec. Procedura chirurgicală este adesea efectuată atunci când un alt curs este periculos sau dificil și prezintă un risc pentru mamă sau copil.
Peste 32% dintre copiii care se nasc în SUA sunt prin cezariană
Potrivit Centers for Disease Control and Prevention, 32,1% din toate nașterile de copii din SUA în 2021 au fost prin cezariană.
Koppula a depus procesul la câțiva ani după operație, spunând că „boala psihotică” pe care a căpătat-o a dus la „ruperea căsătoriei sale”. Bărbatul a ales să se reprezinte singur în instanță, unde judecătorul James Gorton a respins acțiunea și a considerat cererea un „abuz de proces”.
Procedura de judecată a inclus o examinare medicală a lui Koppula, completul concluzionând că presupusul efect psihologic asupra bărbatului a fost insuficient probat. Completul a constatat că „gradul de deficiență psihiatrică rezultat din vătămarea reclamantului pretins în cerere nu satisface nivelul de prag”, a raportat presa.
Sursa: StirilePROTV
Etichete: barbat, spital, nastere, australia, sotie, judecata, psihic, trauma,
Dată publicare:
18-09-2023 13:50