Un sexshop britanic şi-a donat toate combinezoanele medicale unui spital

Ultima actualizare: 30-03-2020 14:17
Un sexshop britanic şi-a donat toate combinezoanele medicale unui spital
StirilePROTV

Un sexshop online britanic destinat amatorilor de experienţe fetiş pe teme medicale a donat toate costumele şi echipamentele medicale unui spital care se confruntă cu lipsa echipamentelor de protecţie împotriva coronavirusului.

 

”Ne-am donat stocul de combinezoane medicale unui spital din cadrul NHS (serviciul public de sănătate)”, a anunţat magazinul online fetişist MedFet UK, într-un mesaj postat pe Twitter.

”A fost vorba doar de câteva costume pentru că nu aveam un stoc foarte mare, însă personalul medical era disperat şi noi le-am livrat în mod gratuit”, se mai precizează în anunţ.

Magazinul online a precizat că a fost contactat de responsabili de achiziţii din cadrul NHS care încearcă să procure echipamente şi combinezoane de protecţie.

Penurie de echipamente de protecție în spitalele britanice

MedFet precizează pe site-ul său de internet că nu comercializează decât produse autentice, ”destinate pentru a fi utilizate de profesionişti”.

Asociaţia medicală britanică (BMA), sindicat al medicilor şi studenţilor la medicină, acuză de mai multe zile penuria de echipamente de protecţie personală pentru personalul medical aflat în prima linie a îngrijirii bolnavilor de COVID-19.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO