Placido Domingo, internat din cauza coronavirusului. Care este starea tenorului

Ultima actualizare: 30-03-2020 20:26

Placido Domingo a fost internat după ce i-au apărut complicații în urma infectării cu noul coronavirus.

Tenorul spaniol Placido Domingo a fost internat într-un spital din Acapulco, Mexic, din cauza unor complicaţii cauzate de Covid-19, a informat un purtător de cuvânt al artistului, scrie CNN.

„Este în stare bună şi răspunde la tratament”, a anunţat purtătorul de cuvânt.

Placido Domingo a anunțat pe 22 martie că a fost diagnosticat cu Covid-19: ”Cred că este datoria mea morală să vă anunț că am testat pozitiv COVID19, virusul Corona.

Familia mea și cu mine suntem cu toții în izolare, atât timp cât este considerat medical necesar.

În prezent, suntem cu toții în stare de sănătate bună, dar am avut simptome de febră și tuse, deci am decis să fac teste, iar rezultatul a revenit pozitiv”, a scris Placido Domingo pe Facebook.

”Vă rog să fiţi extrem de atenţi, să urmaţi regulile de bază, să vă spălaţi frecvent pe mâini, să staţi la cel puţin doi metri distanţă de ceilalţi, să faceţi tot ce vă stă în putere pentru a opri răspândirea virusului şi, mai ales, rămâneţi acasă dacă puteţi!”, a mai spus acesta.

Acuzat de hărțuire sexuală

La începutul lunii august 2019, opt cântărețe și o dansatoare au declarat că, de-a lungul ultimelor 4 decenii, faimosul tenor spaniol le-a făcut avansuri insistente.

După apariţia articolului iniţial, alte 11 femei l-au acuzat pe tenor de hărțuire sexuală, comportament sexual nepotrivit și de faptul că au avut de suferit în cariera după ce i-au refuzat acestuia avansurile.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO