Un narcotraficant spaniol s-a îngrăşat 50 de kg ca să nu fie prins. A fost găsit în Bulgaria


Ultimul update: Sambata 02 Martie 2019 21:58
Data publicarii: Sambata 02 Martie 2019 21:50
Categorie: Stiri externe
narcotraficant

Garda civilă a Spaniei a anunţat sâmbătă arestarea în Bulgaria a unuia dintre cei mai căutaţi traficanţi spanioli de droguri, urmărit din 2013 de autorităţile judiciare de la Madrid, relatează AFP, conform Agerpres.

Spaniolul, prezentat cu iniţialele J.S.A., a jucat un rol "fundamental" într-o "organizaţie criminală periculoasă specializată în introducerea în Spania şi în restul Europei a unor mari cantităţi de cocaină provenite din America de Sud, precum şi în spălare de bani", a precizat Garda civilă.

La începutul lui februarie, ofiţeri specializaţi în depistarea fugarilor au indicat că bărbatul - care se număra printre cele zece persoane cele mai căutate de Garda civilă - se ascunde în oraşul Varna de pe litoralul bulgar şi că este posibil să-şi fi schimbat aspectul fizic, îngrăşându-se cu peste 50 de kilograme, şi să aibă asupra sa arme de foc în cursul deplasărilor, se precizează într-un comunicat publicat la Madrid.

Informaţiile în acest sens au fost confirmate de poliţia bulgară, care a procedat la arestarea sa.

În momentul arestării, presupusul narcotraficant "avea documente de identitate spaniole falsificate şi intenţiona să plece zilele următoare spre Venezuela", se menţionează în comunicat.

Sursa: Agerpres

Flagrant pentru doi tineri din Bihor, care își comandau droguri prin firme de curierat
Traficanți de droguri, prinși de polițiști într-o parcare. Cât valora captura
Traficanți de droguri, prinși de polițiști într-o parcare. Cât valora captura
VIDEO PROTVPLUS.RO