Un angajat de la curățenie a găsit un pachet cu 300.000 de lire sterline într-un autobuz


Ultimul update: Sambata 02 Martie 2019 21:15
Data publicarii: Sambata 02 Martie 2019 21:09
Categorie: Stiri externe
autobuz, scaune autobuz

Un angajat de la o firmă de curățenie care se ocupă de igienizarea autobuzelor londoneze a avut o surpriză de proporții când, în timpul serviciului, într-unul din vehicule, a descoperit un pachet cu 300.000 de lire sterline.

Angajatul firmei Cordant Cleaners a făcut un gest de care prea puțini oameni ar fi fost în stare - s-a dus cu banii direct la Poliția Metropolitană, relatează Metro.

Chiar și polițiștii au fost mirați de cinstea de care a dat dovadă angajatul respectiv, a cărui identitate nu a fost făcută publică, mai ales că au aflat și la cât se ridică venitul lui.

Acum, polițiștii încearcă să găsească persoana care a pierdut banii.

Guy Pakenham, șeful firmei de curățenie, a fost, de asemenea, mirat când a auzit întâmplarea. El a spus că personalul este instruit să ducă la poliție sau la sediul firmei lucrurile de valoare uitate de pasageri, dar recunoaște că nu există multe persoane care să reziste tentației pe care o reprezintă suma de 300.000 de lire.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Metro

Dragoș Moștenescu și-a luat familia și s-a mutat la Londra. Cu ce se ocupă acum
VIDEO PROTVPLUS.RO