Un barbat a fost arestat dupa ce a incercat sa intre cu o maceta la concertul lui Justin Bieber. "Erau tipete si strigate"

Ultima actualizare: 03-07-2017 07:11
arestare barbat cu maceta la concert Justin Bieber
Twitter

Autoritatile britanice au arestat un barbat inarmat cu o maceta, in apropierea unui concert al lui Justin Bieber din Cardiff.

Autoritatile britanice au arestat vineri dupa-amiaza doi barbati, dintre care un suspect era inarmat cu o maceta, la aproximativ 500 de metri de intrarea principala in Principality Stadium din Cardiff, unde zeci de mii de fani s-au adunat pentru a participa la un concert al cantaretului Justin Bieber, transmite The Telehraph.

Peste 40.000 de fani sunt asteptati sa participe la concertul din capitala Tarii Galilor.

”Treceam pe langa si erau foarte multe tipete si strigate, iar politia era acolo. Este groaznic sa credem ca asa ceva s-ar putea intampla cu atat de multi oameni in oras. A fost extrem de infricosator, in special dupa ce s-a intamplat la concertul Arianei Grande”, a declarat un martor din Cardiff.

Un manager al unui restaurant din apropiere a semnalat prezenta ridicata a politiei in zona Principality Stadium. De asemenea, acesta a mentionat ca operatiunea autoritatilor britanice s-a incheiat extrem de rapid. ”Din fericire, nimeni nu a fost ranit. Nu as vrea sa spun mai multe, pentru ca este cu siguranta o actiune in desfasurare”,

Politia South Wales a explicat ca doi barbati au fost arestati in urma unei ”dispute in trafic” si nicio persoana nu a fost ranita in Cardiff.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO