Un avion Air France care zbura spre Paris a fost deviat spre Montreal. Compania a primit o "amenintare anonima"

08-12-2015 11:11

avion Air France - getty

Un avion al companiei Air France care zbura pe ruta San Francisco - Paris a fost deviat spre Montréal din motive de precautie, la decizia echipajului, din cauza unei 'amenintari anonime', a anuntat marti Air France, intr-un comunicat transmis AFP.

'Air France confirma ca, in urma unei amenintari anonime, echipajul cursei AF083 din 7 decembrie care efectua un zbor pe ruta San Francisco-Paris Charles de Gaulle a luat decizia, ca masura de precautie si aplicand masurile de securitate in vigoare, sa se indrepte spre aeroportul din Montréal, unde avionul a aterizat la ora locala 23.48 (marti, 04.48 GMT)', precizeaza compania aviatica, relateaza Agerpres.

'Autoritatile locale vor proceda la verificarea aparatului, a pasagerilor si a bagajelor. O ancheta va fi intreprinsa de autoritati pentru a identifica originea alertei', adauga Air France.

Putin dupa ora Frantei 08.00 (07.00 GMT), avionul inca nu decolase din nou, iar controalele erau in desfasurare, a declarat un purtator de cuvant al Air France pentru AFP.

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO