Trump anunță pe Twitter că s-a întâlnit cu „Prințul Balenelor”. La cine se referea


Ultimul update: Joi 13 Iunie 2019 18:33
Data publicarii: Joi 13 Iunie 2019 18:17
Categorie: Stiri externe
Donald Trump

Președintele Donald Trump a făcut joi o nouă gafă pe Twitter. În postare, acesta voia să transmită că s-a întâlnit cu moștenitorul coroanei britanice, prințul de Wales, însă printr-o greșeală ortografică l-a numit „prințul Balenelor” (Whales - engl.)

„Mă întâlnesc şi vorbesc cu „guverne străine'' în fiecare zi. Tocmai m-am întâlnit cu Regina Angliei, Prinţul de Whales (engl - Balene, în loc de Wales), Prim-ministrul Marii Britanii, Prim-ministrul Irlandei, Preşedintele Franţei şi Preşedintele Poloniei', a postat Trump pe Twitter, potrivit AFP, citat de Agerpres.

La scurt timp, el a modificat mesajul postat.

„Am vorbit despre „tot''. Ar trebui să sun imediat la FBI despre aceste discuţii şi întâlniri? Cât de ridicol! Nu s-ar mai avea niciodată încredere în mine. Acestea fiind zise, răspunsul meu întreg este rareori preluat de Media Fake News. Ele lasă în mod intenţionat deoparte partea care contează', a mai scris preşedintele american.

Postările sale par a fi o reacţie la criticile apărute după ce duminică a declarat că ar accepta de la un guvern străin informaţii compromiţătoare despre un rival electoral, fără a raporta aceasta către FBI.

Cu prilejul vizitei recente în Marea Britanie, Donald Trump a luat ceaiul cu prinţul Charles, declarând ulterior a avut cu acesta „o conversaţie grozavă în legătură cu ceea ce voi numiţi schimbările climatice.”

Dialogul, prevăzut să dureze 15 minute, a continuat însă timp de peste o oră şi jumătate, iar prinţul Charles „a făcut cea mai mare parte din conversaţie.” El a dat asigurări că „l-a ascultat cu adevărat” pe prinţul de Wales şi s-a declarat impresionat de pasiunea faţă de subiect a lui Charles, cunoscut pentru luările sale de poziţie împotriva încălzirii climatice.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Trump anunță că ar putea trimite alți 2000 de soldați americani în Polonia
Pomul simbol al prieteniei dintre Donald Trump și Emmanuel Macron s-a uscat
Donald Trump a atacat NASA și a șocat din nou: ”Luna este o parte din Marte”
FULLSCREEN
Trump anunță pe Twitter că s-a întâlnit cu „Prințul Balenelor”. La cine se referea
  • /

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO