Surpriza plăcută pe care a avut-o un bărbat după ce i-a fost spartă casa. Ce era în baie


Ultimul update: Vineri 24 Mai 2019 13:43
Data publicarii: Vineri 24 Mai 2019 13:39
Categorie: Stiri externe
spargere boston

Caz bizar într-o suburbie a oraşului american Boston, unde o spargere a avut un final fericit pentru proprietarul locuinţei.

Nate Roman, un american care trăieşte împreună cu fiul său în Marlborough, o subrbie a metropolei Boston, a găsit urme de intrare prin efracţie când a ajuns acasă după ce şi-a luat fiul de la şcoală. Omul şi-a dat seama că un hoţ i-a intrat în locuinţă, dar când s-a apucat să inspecteze a avut o surpriză mai mult decât plăcută.

Roman a intrat mai întâi în camera fiului său, pe care băiatul o lăsase într-o desăvărşită dezordine, şi a descoperit că totul era orodonat şi curăţat. Acelaşi lucru se întâmplase şi cu dormitorul său.

„Covoarele erau aspirate, totul era curăţat de praf”, spune Roman, citat de CNN. El a sunat imediat la poliţie, dar oamenii legii nu au niciun indiciu privind identitatea spărgătorului. Ei spun că acesta ar fi stat în jur de 90 de minute în casă, dar nu ştiu de ce sistemul de securitate al locuinţei nu a pornit.

Un indiciu ar fi faptul că în baie, spărgătorul a lăsat un trandafir din hârtie igienică. Roman crede că acest lucru ar sugera că e vorba de angajatul unei firme de curăţenie care a greşit adresa.

Ipoteza nu explică însă de ce bucătăria nu a fost curăţată, la fel ca toate celelalte camere. Ca să fie sigur, americanul a schimbat încuietorile şi a instalat un sistem de alarmă nou.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Banca din București spartă cu explozibil. Ce sumă ar fi furat hoții
Spargere la o firmă de bijuterii. Hoţii au plecat cu o cantitate uriaşă de aur şi platină
Un bărbat din Suceava care a dat o spargere la un bar a sunat la 112 să ceară ajutor
FULLSCREEN
Surpriza plăcută pe care a avut-o un bărbat după ce i-a fost spartă casa. Ce era în baie
  • /

Sursa: CNN

VIDEO PROTVPLUS.RO