Scrisoare deschisa catre "Monstrul" Putin de la un tata care si-a pierdut unicul copil in cursa MH17: "Mi-ati distrus viata"

Ultima actualizare: 24-07-2014 07:10
Flori in Olanda pentru victimele cursei MH17 Malaysia Airlines

Un barbat din Olanda care si-a pierdut singurul copil in tragedia zborului MH17 i-a scris presedintelui Vladimir Putin, povestindu-i despre planurile de viata ale fiicei sale de 17 ani.

Conform The Telegraph, este vorba despre Hans de Borst, a carui fiica, Elsemiek de Borst, a fost ucisa impreuna cu mama sa in cursa Malaysia Airlines prabusita in Ucraina. Tanara isi dorea sa-si termine studiile si sa devina inginer.

Intr-o scrisoare deschisa plina de durere, care s-a transformat intr-un viral dupa ce a ajuns pe retelele de socializare online, barbatul s-a semnat "Hans de Borst - a carui viata a fost distrusa".

"Domnule Putin, mii de multumiri liderilor separatisti din guvernul Ucrainei, pentru uciderea iubitului si singurului meu copil, Elsemiek. Elsemiek urma sa isi dea la anul ultimul ei examen, alaturi de cele mai bune sale prietene, Julia si Marina, cu care invata bine. Apoi dorea sa mearga la TU Delft sa studieze ingineria..si abia astepta asta! Si brusc, ea nu mai exista! A disparut in aer, lovita intr-o tara straina unde are loc un razboi" - a scris barbatul.

Elsemiek de Borst mai avea un an si ar fi terminat scoala pe care o urma la Haga. Ea calatorea in Malayisa cu mama, fratele vitreg si tatal vitreg pentru a-si petrece vacanta.

"Domnilor de mai sus, sper ca sunteti mandri ca ati doborat-o si pe ea si tanara ei viata, si ca va puteti uita in oglinda. Multumesc inca o data. Cu sinceritate, catre Monstru, tatal lui Elsemiek, Hans de Borst, a carui viata a fost distrusa."

Elsemiek de Borst, intr-una din ultimele ei fotografii de pe Facebook:

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO