Roman acuzat de violarea unei femei de 81 de ani, condamnat la inchisoare in Marea Britanie. Cazul a revoltat o tara intreaga

Ultima actualizare: 01-12-2014 06:57
chei inchisoare

Numele unui roman a ajuns in presa britanica dupa ce barbatul a fost acuzat de viol, de o batrana in varsta de 81 de ani, care povesteste ca ar fi fost atacata chiar in propriul pat.

Adrian Udrea, in varsta de 39 de ani, a intrat in atentia autoritatilor dupa ce o femeie in varsta de 81 de ani l-a acuzat de viol, relateaza Daily Mail.

Intreg incidentul s-a petrecut in centrul de ingrijire pentru batrani, la care femeia era cazata, in Felixstowe, Sufflok, Marea Britanie.

Politia a primit apelul ei de urgenta la ora 2, in dimineata zilei de 28 septembrie. Alertati, oamenii au ajuns la adresa acesteia, pentru ca la scurt timp sa il identifice pe atacator ca fiind Adrian Udrea.

La doua zile de la fapta sa, barbatul a fost prins si trimis in spatele gratiilor la Penitenciarul Ipswich Crown Court.

“Este inacceptabil ca o femeie de varsta dumneaei sa treaca prin moment atat de groaznic, de degradant, cu atat mai mult in propria locuinta. Este de neinteles”, este de parere inspectorul Andy Smith, detectiv sef.

“Telefonul prompt dat politiei si ajutorul de nepretuit pe care l-a oferit anchetatorilor au ajutat la gasirea rapida a vinovatului”, a mai adaugat acesta.

“Adrian Udrea se face responsabil de comportamentul sau brutal. Tuturor ne place sa credem ca suntem in siguranta in casele noastre si este cumplit sa te trezesti in camera cu un intrus care te violeaza si te jefuieste”, a explicat Michelle Brown, din partea instantei de judecata.

Rudele victimei s-au declarat multumite de sentinta primita de roman, condamnat la 16 ani de inchisoare.

Barbatul era stabilit in Felixstowe, Marea Britanie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO