Prințesa Haya a Dubaiului i-a plătit iubitului ei, care îi era și bodyguard, 1,3 milioane de euro pentru a păstra tăcerea

Ultima actualizare: 21-11-2020 13:56
Prințesa Haya a Dubaiului i-a plătit iubitului ei, care îi era bodyguard, 1,3 milioane de euro pentru a păstra tăcerea
Getty

Prințesa Haya i-a plătit iubitului ei, un fost soldat britanic care i-a fost și bodyguard, peste 1,3 milioane de euro pentru ca acesta să păstreze tăcerea asupra relației lor.

 

Pe lângă bani, prințesa i-a oferit lui Russell Flowers cadouri de lux, printre care un ceas de 13.500 de euro și o armă de epocă, în valoare de 56.000 de euro, scrie Daily Mail.

Mai mult, Prințesa Haya ar fi plătit câte 1,3 milioane de euro altor trei gărzi de corp care știau de relația ei cu Russell, tot pentru a păstra tăcerea asupra acestui subiect.

Prințesa Haya, a șasea și cea mai tânără soție a emirului din Dubai, șeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, a avut o relație timp de doi ani cu bodyguardul său.

Prințesa Haya, în vârstă e 46 de ani, a avut o relație timp de doi ani cu bodyguardul britanic Russell Flowers, în perioada 2016-2018.

Relația ei cu Flowers a pus capăt căsniciei acestuia, iar în 2018 prințesa a fugit din Dubai la Londra, pentru a scăpa de soțul ei, unul dintre cei mai bogați oameni din lume.

 

Prințesa Haya îi trimitea bodyguardului său poze cu ea în costum de baie

 

„Soția lui Russell crede că el a fost sedus cu bani și cadouri. Prințesa i-a făcut o mulțime de cadouri scumpe și s-a asigurat că el este întotdeauna alături de ea. În călătoriile în străinătate, prințesa insista întotdeauna ca ei doi să aibă camere comunicante. Când era în Marea Britanie, ieșea cu el aproape în fiecare seară și uneori nu se întorceau acasă decât a doua zi dimineață”, a dezvăluit un prieten al soției lui Russell Flowers.

Flowers, care a servit timp de cinci ani în regimentul de pază al Prințesei de Wales, a început să lucreze cu normă întreagă pentru Prințesa Haya în 2016.

La scurt timp, soția lui a început să bănuiască faptul că acesta are o relație cu Prințesa Haya, din cauza cadourilor foarte scumpe pe care ea i le oferea și a mesajelor dese pe care și le schimbau.

Bănuielile i-au fost confirmate la sfârșitul lui 2016, când soția lui Flowers a descoperit că Prințesa Haya i-a trimis poze cu ea în costum de baie și alte selfie-uri.

Iar dovada finală a venit când a găsit în geanta soțului ei un pachet de prezervative, care și-a părăsit în cele din urmă soția, în vara lui 2017.

Prințesa locuiește acum într-o casă de 95 de milioane de euro în Kensington, Londra, împreună cu cei doi copii ai săi.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO