Premiera in Elvetia. Un barbat a fost condamnat pentru viol pentru ca si-a scos prezervativul in timpul sexului

Ultima actualizare: 22-08-2017 15:10
prezervativ

Un barbat francez a fost gasit vinovat de viol dupa ce a fost acuzat de partenera sa ca si-a scos prezervativul in timpul sexului fara ca ea sa stie, relateaza The Indepedent.

Controversatul caz ii are ca protagonisti pe un barbat de 47 de ani din Franta si o femeie din Elvetia. Cei doi s-au cunoscut cu ajutorul aplicatiei de dating Tinder. La a doua intalnire, in 2015, au decis sa intretina raporturi sexuale.

Femeia si-a dat consimtamantul cand barbatul i-a spus ca va folosi un prezervativ. Doar ca in timpul actului, francezul l-a scos fara a-si anunta partenera. Avocatul victimei a argumentat cazul spunand ca practic femeia nu si-a dat acordul pentru sex fara prezervativ.

Tribunalul din Lausanne l-a condamant pe francez la 12 luni de inchisoare cu suspendare pentru ca a stabilit ca a impune un raport sexual neprotejat atunci cand unul dintre parteneri a cerut folosirea prezervativului indeplineste conditiile unui viol, potrivit RTS. Avocatul victimei a descris aceasta sentinta drept o premiera in Elvetia.

Sentinta nu este definitiva, iar barbatul poate face apel.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO