Ploile torentiale continua sa ameninte sudul Poloniei
23-05-2010
|
20:18
Disperare in sudul Poloniei. Apele umflate de ploi nu cedeaza si ameninta sa inghita tot ce intalnesc in cale.
Intr-un oras cu 650.000 de locuitori raurile s-au umflat peste noapte si acum viitura a ajuns in fluviul Oder, care desparte Polonia de Germania.
Situatia nu e mai buna nici in primele zone inundate la inceputul saptamanii, pe Vistula. Cel putin 13 oameni au murit inecati.
Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Sursa: Pro TV
Etichete:
inundatii,
Dată publicare:
23-05-2010 00:00
Articol recomandat de sport.ro
Citește și...
Stare de urgenta in SUA, din cauza inundatiilor!
Presedintele Barack Obama a decretat stare de urgenta in statul Rhode Island, afectat de inundatii catastrofale. Cele trei zile de ploi neintrerupte au dat peste cap sistemul de canalizare si puhoaiele au pus stapanare pe orase intregi.
Sudul Spaniei, sub ape!
Ploile torentiale au provocat inundatii si in sudul Spaniei, in regiunea Andaluzia. Dezastrul nu se compara cu acela din Portugalia, dar doi cetateni britanici au murit cand acoperisul casei in care se aflau s-a prabusit.
Recomandări
CE aprobă ajutorul de stat de 790 mil. € acordat de România pentru sprijinirea închiderii minelor de cărbune din Valea Jiului
Comisia Europeană a aprobat o măsură a statului român în valoare de 790 de milioane de euro pentru acoperirea costurilor excepţionale generate de închiderea a patru mine de cărbune necompetitive din Valea Jiului.
Preşedintele regiunii Valencia recunoaşte că au existat erori în gestionarea inundaţiilor și își cere scuze. „Nu voi nega”
Preşedintele regiunii spaniole Valencia, Carlos Mazon, a recunoscut vineri că au existat ”erori” în gestionarea inundaţiilor dramatice de luna trecută, şi a prezentat ”scuzele” sale pentru întârzierile în ajutorarea sinistraţilor, relatează AFP.
CE: Creșterea economiei României nu va fi nici la jumătate din cât se estima, în 2024. Deficitul va ajunge la 8% din PIB
Estimarea de creștere economică a României a fost recalculată la Comisia Europeană, cu mult sub valoarea stabilită inițial. Pentru 2024, estimarea de creștere economică a României a fost revizuită de la 3,3 la 1,4%.