Pedeapsa primită de tânărul care a ucis și violat o adolescentă de 14 ani, în Germania


Ultimul update: Miercuri 10 Iulie 2019 15:25
Data publicarii: Miercuri 10 Iulie 2019 15:07
Categorie: Stiri externe
Ali Bashar - 4

Ali Bashar, un irakian în vârstă de 22 de ani, a fost condamnat, miercuri, la închisoare pe viață pentru uciderea şi violarea Susannei Feldmann, o adolescentă de 14 ani, la 23 mai 2018, la Wiesbaden.

Decizia a fost luată judecătorii tribunalului districtual din Wiesbaden, care au subliniat că gravitatea faptelor face ca eliberarea sa condiţionată după 15 ani să fie aproape imposibilă, informează Agerpres.

Imagini din timpul procesului criminalului în galeria foto

Ali Bashar a violat-o şi a ucis-o pe Susanna Feldmann, în urmă cu peste un an, într-o pădure din Erbenheim, în Wiesbaden, a stabilit instanţa.

Corpul fetei a fost găsit la 6 iunie 2018 în apropiere de o cale ferată, la aproape două săptămâni după dispariţia sa.

La scurt timp după moartea adolescentei, Ali B şi familia lui s-au întors în Irak. Ali B a fost prins însă câteva zile mai târziu, în nordul ţării controlat de kurzi, şi a fost predat poliţiei federale germane.

Tânărul a recunoscut la începutul procesului că a ucis-o pe fată, dar a negat că ar fi violat-o. La ultima audiere, el a prezentat scuze mamei Susannei.

Ali B urmează să fie judecat şi într-un alt caz, legat de violul asupra unei fete de 11 ani. Acest nou proces nu va fi public.

Extrema dreaptă a încercat să exploateze cazul Susannei pentru a denunţa politica privind migraţia a cancelarului Angela Merkel, care în 2015 a permis intrarea în Germania a sute de mii de refugiaţi, mai aminteşte AFP.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Secretul dezvăluit de o mumie veche de 3.000 de ani:
Șofer bătut de polițiști, nemulțumiți de cum a parcat mașina:
FULLSCREEN
Pedeapsa primită de tânărul care a ucis și violat o adolescentă de 14 ani, în Germania
  • /

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO