Pățania unui taximetrist român în UK căruia i s-a furat mașina cu tot cu client

13-05-2019 14:58

taxi furat

Un taximetrist român din Marea Britanie a crezut că e victima unei farse atunci când i s-a furat mașina cu tot cu clientul care era pe bancheta din spate.

Scenele ireale, care până la urmă s-au dovedit a fi pe bune, au fost filmate de camera video instalată în interiorul mașinii, relatează Metro.

Corneliu C., care este taximetrist în Plymouth, sudul Angliei, a povestit după câteva zile întâmplarea care pentru el a fost una de coșmar.

Bărbatul spune că oprise lângă un bancomat, pentru că pasagerii pe care tocmai îi luase nu aveau bani. ”În timp ce așteptam, s-au apropiat mai mulți tineri, care au început să sară pe taxi și să tragă de uși”, povestește Corneliu.

Îngrijorat că mașina ar putea fi avariată, românul a coborât pentru a-i alunga, dar unul din acesi tineri a urcat la volan și a demarat în trombă, fără să țină cont de faptul că un pasager era încă pe bancheta din spate.

În tot cest timp, prietenii celui care a ”furat” mașina se amuzau copios și filmau.

Camera din interiorul taxi-ului a surprins criza de panică pe care a avut-o clientul: ”Te rog, prietene, lasă-mă să cobor!”

”A fost norocos că nu a omorât pe nimeni și nici nu s-a răsturnat. Conducea ca un terorist”, a spus românul.

Taxiul a fost abandonat la câteva străzi distantă și a fost găsit de poliție, însă autorul încă este căutat.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Metro


VIDEO PROTVPLUS.RO