Obama accelereaza in cursa pentru Casa Alba. Discurs in ploaie si clip de campanie anti-Romney

15-07-2012 08:54

Obama in ploaie

Echipa de campanie a lui Barack Obama a criticat din nou, sambata, rolul jucat de Mitt Romney in fosta companie de investitii in perioada concedierilor cu un spot televizat care ridiculizeaza talentele de cantaret ale candidatului republican.

 

Dezvaluit la 12 ore dupa ce Romney, suparat din cauza a ceea ce el a numit atacuri "false, inselatoare si nesincere" i-a cerut lui Obama sa ii prezinte scuze, spotul care il acuza pe republican ca este "problema" si nu "solutia" pare sa arate ca aceste solicitari au ramas fara ecou.

Inregistrarea video publicata sambata dimineata pe site-ul YouTube si care urma sa fie difuzat in mai multe state cruciale pe harta electorala americana, reitereaza acuzatiile la adresa practicilor companiei de investitii Bain Capital pe care Romney a fondat-o in 1984 si pe baza careia si-a obtinut averea, dar il vizeaza, de asemenea, direct pe candidat si finantele personale ale acestuia.

"Companiile lui Mitt Romney si-au mutat afacerile in Mexic", "In calitate de guvernator (de Massachusetts), Romney a relocat in India", "El are milioane intr-un cont din Elvetia, paradisuri fiscale ca Bermude si insulele Cayman", acuza aceasta inregistrare de 30 de secunde.

Spotul se remarca insa prin coloana sonora, in care se aude Romney cantand "America the beautiful", un exercitiu la care candidatul republican s-a dedat in Florida (sud-est), in cadrul campaniei pentru alegerile primare. 

In alta ordine de idei, Barack Obama a oferit imaginile zilei in Statele Unite dupa ce a fost acoperit de ploaie intr-un discurs de campanie din Virginia.

 

Sursa: Mediafax

Tags: barack obama,


VIDEO PROTVPLUS.RO