Corpul lui Khashoggi ar fi fost incinerat într-un cuptor în consulatul saudit

Ultima actualizare: 14-02-2019 20:25
Jamal Khashoggi
Getty

Poliţia turcă suspectează că trupul neînsufleţit al lui Jamal Khashoggi, jurnalistul asasinat în consulatul ţării sale din Istanbul, a fost incinerat într-un cuptor din grădina consulatului, conform unui raport citat de agenţia Anadolu, preluată de EFE.

Potrivit acestui raport al poliţiei, a fost descoperit în subteran un cuptor ce poate genera o temperatură de circa o mie de grade, suficient pentru a elimina orice urmă de ADN, conform Agerpres. 

Investigaţiile efectuate până în prezent de autorităţile turce sugerează că trupul lui Khashoggi ar fi fost dezmembrat în clădirea consulatului, unde pentru întreaga operaţiune a venit un comando de agenţi saudiţi, dar până în prezent, în pofida căutărilor intense, nu s-au găsit dovezi concrete.

S-a speculat că agenţii saudiţi ar fi recurs la o dizolvare a corpului în acid, dar descoperirea acestui cuptor oferă acum o nouă pistă de investigat.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO