O jurnalistă, a doua rivală a lui Putin la preşedinţia Rusiei

30-10-2017 16:25

Ekaterina Gordon,

O jurnalistă devine cea de-a doua femeie care intră în cursa electorală din Rusia.

Ekaterina Gordon, în vârstă de 37 de ani, a anunțat luni că va candida pentru a deveni noul președinte al Federației Ruse. Jurnalista a declarat că își propune să militeze pentru drepturile mamelor singure și ale copiilor.

Alegerile prezidențiale vor avea loc în luna martie a anului viitor. Vladimir Putin este așteptat să candideze și să câștige din nou alegerile, însă actualul președinte nu a confirmat intenția sa de-a mai candida.

Mamă a doi copii, Ekaterina Gordon lucrează în televiziune și găzduiește mai multe emisiuni de radio. Aceasta a anunțat că va intra în cursa electorală, în calitate de candidat independent.

Viitoarea candidată la fotoliul de președinte al Rusiei a mărturisit că nu a votat niciodată, mărturisind că nu cochetează nici cu gândirea opoziției lideralilor, dar nici cu cea a politicienilor actuali.

„Se abordează multe teme populiste, însă există o singură realitate - suntem o țară cu foarte multe mame singure, dar nimănui nu-i pasă de noi”, a declarat aceasta în cadrul unei emisiuni radio.

Sursa: Reuters


VIDEO PROTVPLUS.RO