„Dumnezeule. Nu alerga!” Un urs a urmărit o familie în timpul unei drumeții. VIDEO

Ultima actualizare: 17-06-2022 08:57
munte urs Canada familie
Instagram/Brighton Peachey

O familie a înregistrat momentul înspăimântător în care s-a întâlnit cu un urs în timpul unei drumeții în Whistler, în provincia canadiană British Columbia.

Filmulețul, care a fost înregistrat de Brighton Peachey potrivit Yahoo News, arată un urs urmărindu-i soțul și cei doi băieți pe o potecă de munte.

Peachey poate fi auzită spunându-i fiului său mai mare: „Nu alerga”, în timp ce soțul ei îl cară în spate pe mezin.

Familia strigă și își mișcă brațele în încercarea de a-l speria pe urs, însă acesta continuă să meargă agale după cei patru.

În conversația surprinsă în video, Brighton poate fi auzită spunând: „Ok, te urmărește, iubitule. Hei, ursule! Hei, ursule! Hei, ursule! Hei! Hei, ursule! Nu alerga. Hei, ursule!”

„Doamne dumnezeule, ne urmărește. Hei, ursule! Pleacă acasă! [...] Nu alerga. Nu alerga,” a mai spus femeia.

Băiatul se poate auzi pe fundal întrebând: „Putem să ne prefacem că suntem morți acum?”

„Griffin, mergi mai repede te rog,” răspunde mama, adăugând: „Nu vrea să ne deranjeze, dar nu vrem să ne apropiem prea mult”.

„Zona a trebuit să fie închisă de mai multe ori, din cauza comportamentului tot mai agresiv al acestui urs”

Într-o postare pe Instagram, Peachey a spus: „Am aflat mai târziu că zona a trebuit să fie închisă de mai multe ori, din cauza comportamentului tot mai agresiv al acestui urs. A fost mai înspăimântător decât atunci când am fost ridiculizată de un urs pentru că îi aveam pe copiii mei cu mine și m-am simțit neajutorată. Ursul nu a fost intimidat de noi deloc, continua să ne urmărească”.

Potrivit mai multor articole apărute în presă, ursul a plecat într-un final și nu a devenit agresiv deloc împotriva familiei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO