Momentul in care un separatist pro-rus "ar fura inelul unei victime", la locul dezastrului aviatic din Ucraina. VIDEO

Ultima actualizare: 25-07-2014 07:26
MH17

Imagini si detalii tot mai tulburatoare ies la suprafata la locul dezastrului din Donetk unde un avion malaysian, a fost doborat de catre o racheta joi, pe cand se afla in spatiul aerian al Ucrainei.

Dupa ca separatisti rusi au fost acuzati in presa internationala ca au blocat accesul in zona prabusirii aeronavei cu 298 de persoane la bord si ca au desfacut bagajele victimelor furand tot felul de obiecte, militantii prorusi apar din nou surprinsi in situatii controversate.

O imagine redistribuita de mii de ori in ultimele 24 de ore pe Twitter a atras furia utilizatorilor. In fotografie ar aparea un militant separatist pro-rus tinand in mana un inel luat din bagajele victimelor, relateaza Daily Mail. Barbatul verifica inelul iar apoi il arunca intr-o cutie.

De asemenea, intr-un clip filmat la locul dezastrului, trei separatisti rusi imbracati in haine militare rascolesc prin valizele victimelor. NU se stie cu exactitate daca inelul a fost furat pana la urma de la locul tragediei, insa Daily Mail lasa de inteles ca in inregistrare este surprins "momentul in care un separatist rus fura un inel din bagaje". Totodata, specialistii sustin in presa occidentala ca locul tragediei aviatice din Ucraina a fost alterat si multe probe au fost compromise, dupa ce au fost taiate bucati din fuselaj.

Premierul olandez Mark Rutte a anuntat ca un avion la bordul caruia vor fi depuse ramasitele victimelor zborului MH17 urmeaza sa ajunga in Olanda miercuri, unde identificarea acestora ar putea sa dureze mai multe luni.

 

Sursa foto: Youtube

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO