Misterul pianului de pe insula s-a rezolvat

28-01-2011 09:27

Dupa ce si-au batut capul in legatura cu pianul care a aparut din senin pe o insulita din largul coastelor Floridei, americanii au primit in sfarsit un raspuns.

Pianul de aproape 300 de kg a aparut in urma cu cateva saptamani pe o insulita, la 200 de metri de tarm. A fost luat in stapanire imediat de pescarusi, in timp ce localnicii curiosi s-au intrecut in supozitii. Unii au glumit ca pianul ar fi de pe Titanic, in timp ce altii s-au gandit la o cina, pusa la cale de un romantic incurabil.

Si, ca si cum povestea nu era destul de ciudata, pianul fusese incendiat inainte.

Inevitabil, adevarul a iesit la iveala. Responsabil pentru incredibila calatorie a instrumentului este un adolescent de 16 ani, care a intentionat sa realizeze "un proiect artistic" pentru admiterea la facultate.

Ca sa demonstreze ca el este cel care a pus totul la cale, mai ales ca o serie de artisti s-au si grabit sa revendice totul, baiatul a inregistrat calatoria pianului.

Desi Paza de Coasta a stabilit ca pianul ar putea ramane pentru totdeauna pe insulita deoarece nu pune probleme de securitate, adolescentul a anuntat deja ca-l va transporta inapoi, pe continent.

Tags: pian, mistere,


VIDEO PROTVPLUS.RO