Soc pe Facebook. Poza care a oripilat internautii

Dată publicare: 31-05-2011 08:43
Dată actualizare: 16-10-2012 21:47


caine

Cruzime fara margini. Un adolescent de 17 ani din Slovacia s-a pozat in timp ce isi spanzura cainele in gradina casei. Si nu s-a oprit aici. Apoi a postat pozele pe Facebook cu urmatorul text "mi-am ucis cainele – ha, ha , ha".

De altfel si in poza, baiatul, Kamil Hric, pare a se distra de minune in timp ce urmareste cum cainele se zbate inainte de moarte.

Oripilati, utilizatorii Facebook au anuntat autoritatile, care l-au arestat. La audieri, Kamil s-a aratat surprins de retinerea sa, spunand ca si-a omorat cainele pentru a se distra si ca nu intelege de ce este arestat, pentru ca nu a facut decat sa ucida un animal.

 

Oamenii legii l-au trimis la un consult psihiatric, fiind convinsi ca adolescentul are si altfel de probleme, din moment ce a comis un asa gest violent.

Saptamana trecuta, un alt caine a fost ingropat de viu in pamant, pana la nas, dupa ce fusese si impuscat de 40 de ori in cap. Episodul de groaza a dus la discutii ample despre schimbarea legilor privind protectia animalelor in Malta.

Impuscat de 40 de ori in cap si ingropat. Cum a reusit un caine sa supravietuiasca ororilor. VIDEO

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO