Melodia care sfideaza moartea. Cum a supravietuit o clasa printre gloantele traficantilor de droguri

Dată publicare: 31-05-2011 07:50
Dată actualizare: 01-07-2011 00:53


VIDEO. Eroismul are multe chipuri. Unul ar putea fi cel al educatoarei din Mexic, care canta ca sa-si linisteasca elevii, in mijlocul unei rafuieli cu arme de foc intre traficantii de droguri.

Filmuletul, inregistrat cu telefonul mobil acum cateva zile, face inconjurul Internetului. Ieri, autoritatile locale au organizat o ceremonie, pentru a-i cinsti extraordinarul curaj.

In afara scolii, au inceput sa rasune focuri de arma. Intr-o sala de clasa, 15 elevi de varsta prescolara erau impreuna cu educatoarea lor - Marta Rivera Alanis, in varsta de 33 de ani si mama a doi copii. Ea le-a cerut micutilor sa se culce la podea si, in acelasi timp, incerca sa-i linisteasca.

Insa focurile de arma rapaiau din ce in ce mai infricosator, si gloantele se auzeau ricosand dincolo de pereti.

Atunci, educatoarea ii indemna pe copii sa cante impreuna un cantecel.

In cele din urma, dupa minute care au parut, probabil, fara sfarsit, rafuiala dintre traficanti s-a incheiat. Cu cinci morti.

Insa nici profesorii nici elevii n-au fost atinsi de gloante.

Educatoarea a filmat scena cu telefonul mobil, cu gandul sa arate imaginile agentilor de securitate. Le-a postat, insa, si pe Facebook si asa a ajuns pe Youtube, unde au fost accesate deja de zeci de mii de ori.


VIDEO PROTVPLUS.RO