Menajera va depune marturie in procesul impotriva sefului FMI

Ultima actualizare: 20-06-2012 17:47
Dominique Strauss-Kahn

Camerista care il acuza de agresiune sexuala pe directorul FMI, Dominique Strauss-Kahn, va depune marturie in cadrul procesului de pe 20 mai. Declaratia apartine avocatului femeii, care a mai precizat si faptul ca aceasta este foarte speriata.

Avocatul Jeffrey Shapiro a declarat ca femeie in varsta de 32 de ani nu a stiut initial cine este agresorul si ca abia dupa incident a realizat ca era vorba de directorul FMI.

Avocatul a mai precizat si faptul ca “nimic din ce s-a intamplat in acea camera de hotel nu a fost cu consimtamantul femeii”.

Avocatii sefului FMI: Daca au avut loc relatii sexuale, au fost consimtite

Pe de alta parte, avocatul lui Dominique Strauss-Kahn a declarat ca "daca a avut loc un act sexual cu acea menajera, va asigur ca a fost unul consimtit de ambii. A vrut si ea".

Astfel apare o marturie care ar putea arunca in aer toate ipotezele de pana acum. Si mai ales ar putea da o noua coloratura intregului scandal.

"Credem cu tarie ca toate probele care sunt in acest moment nu vor arata un act fortat", a declarat Ben Brafman, avocatul sefului FMI.

Cine este menajera pe care ar fi violat-o seful FMI

Camerista este originara din Ghana. Femeia este vorbitoare de limba spaniola si este considerata "credibila" de anchetatori.
Se numeste Ophelia si are 32 de ani. Din datele de pana acum se stie deja ca locuieste in Bronx, New York, impreuna cu fiica sa de 16 ani.

Cea care sustine ca Dominique Strauss-Kahn ar fi violat-o i-a spus unei rude, pe care a sunat-o imediat dupa evenimentul socant - ca "cineva mi-a facut ceva foarte rau".

Seful FMI ramane in arest. Kahn risca 74 de ani de inchisoare

Femeia i-a telefonat, dupa momentul "atacului", chiar fratelui sau, caruia i-a spus ca un barbat a agresat-o.

"Plangea necontrolat si mi-a spus ca a fost tarata inauntru, in dormitorul apartamentului, iar francezul ar fi incercat sa o violeze de doua ori", a povestit fratele victimei.

Seful FMI, pazit non-stop. Exista riscul sa se sinucida, spun psihologii

New York Post: Presupusa victima a sefului FMI ar putea fi infectata cu HIV

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO