Avocatii sefului FMI: Daca au avut loc relatii sexuale, au fost consimtite

Ultima actualizare: 08-05-2012 01:15
DSK

Dupa ce a negat cu vehementa orice contact cu femeia de la hotel, dupa ce a declarat ca are alibi pe fata sa, cu care lua pranzul in momentul "atacului", Dominique Strauss-Kahn incepe sa prezinte altfel realitatea.

In fata tribunalului din Manhattan, avocatul lui Dominique Strauss-Kahn a declarat ca "daca a avut loc un act sexual cu acea menajera, va asigur ca a fost unul consimtit de ambii. A vrut si ea". Astfel apare o marturie care ar putea arunca in aer toate ipotezele de pana acum. Si mai ales ar putea da o noua coloratura intregului scandal.

"Credem cu tarie ca toate probele care sunt in acest moment nu vor arata un act fortat", a declarat Ben Brafman, avocatul sefului FMI.

O sursa apropiata apararii a declarat pentru New York Post ca  "Ar putea fi vorba despre un act sexual consimtit."

Informatiile apar tulburatoare si arata ca bancherul ar fi incercat sa minta in legatura cu faptele sale. Strauss-Kahn a declarat in prima instanta ca ar fi luat pranzul cu fiica sa si ca a plecat de la presupusul loc al faptei cu mult inainte de ora la care femeia respectiva sustine ca a fost violata. De la bun inceput si-a sustinut nevinovatia prin faptul ca nu stie de nicio femeie, ca nu a avut nicio interferenta cu nimeni si ca nu a agresat-o pe menajera respectiva.

Dupa care, cu putin timp inaintea procesului de luni seara, avocatii au declarat ca "oricum, menajera nu era deloc una aratoasa" care sa-l inspire pe DSK astfel incat acesta sa incerce sa o violeze.

Seful FMI ramane in arest. Kahn risca 74 de ani de inchisoare

Efecte economice si teorii ale conspiratiei in cazul arestarii sefului FMI, astazi, in Stirile ProTV de la ora 19:00

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO