MASINA FANTOMA! A trecut prin gard, iar acesta a ramas intact! VIDEO

Dată publicare: 20-04-2010 00:00
Dată actualizare: 01-11-2012 15:28


Credeati ca le-ati vazut pe toate in viata? Priviti imaginile surprinse de camera unei masini de politie care urmarea un autoturism in Garden City, Long Island.

O masina alba, desprinsa parca din alta lume, i-a bagat in sperieti pe politistii americani. Au urmarit-o minute in sir pe autostrada. Au reusit sa-l vada, pentru moment, si pe sofer. Nu suficient insa...

Pentru ca lucrurile au devenit cu adevarat ciudate apoi. Autoturismul, care se misca haotic, incetinind, apoi indepartandu-se in numai cateva clipe de masina politiei, parca plutea pe autostrada. Manevrele pe care le-a facut soferul sunt practic imposibil de executat cu o masina obisnuita, chiar si de cel mai experimentat sofer.

Si, daca nu ar fi de ajuns, masina a disparut in noapte, numai pentru a aparea din nou pe carosabil, dupa cateva secunde de deruta a politistilor.

Iar cand oamenii legii credeau ca lucrurile nu pot deveni mai ciudate de-atat, soferul vireaza brusc stanga, "strapunge" un gard de plasa metalica, iese de pe autostrada si reuseste sa scape. Toate bune pana aici, numai ca atunci cand farurile masinii de politie lumineaza gardul, plasa metalica este intacta!

Cum a trecut masina prin gard fara sa-l rupa? Nimeni nu si-a putut explica... Asta numai daca nu e o MASINA FANTOMA!

Tu ce crezi? Lasa mesajul tau la sectiunea Comentarii, de mai jos!


VIDEO PROTVPLUS.RO