Kim Jong-Un a oprit trenul blindat ca să fumeze în gară. Cine i-a cărat scrumiera


Ultimul update: Marti 26 Februarie 2019 10:36
Data publicarii: Marti 26 Februarie 2019 10:23
Categorie: Stiri externe

Kim Jong Un şi suita lui au ajuns la Dang Dong, oraş de la graniţa Chinei cu Vietnamul. Pe drum, dictatorul a coborât din tren pentru o ţigară

Liderul nord-coreean a fost întâmpinat în gară de gărzi ceremoniale, covor roşu şi o o mulţime formată din persoane care fluturau entuziast steaguri.

Străbătut pe calea ferată, drumul a fost tare lung - aproximativ 70 de ore - şi, potrivit unor imagini obţinute de televiziunea japoneză TBS-JNN, din când în când dictatorul de la Phenian cobora din tren pentru o pauză de ţigară.

În timp ce îşi dezmorţea puţin picioarele pe peron, sora lui, Kim Yo Jong, se ţinea după el cu o scrumieră de cristal în mână. În filmare pot fi văzuţi şi alţi oficiali nord-coreeni care discută cu dictatorul.

Din Dang Dong, Kim Jong Un a plecat cu maşina spre Hanoi.

Liderul nord-coreean este susprins adeseori cu ţigara în gură, chiar şi în locuri unde fumatul este interzis. A fost filmat fumând chiar şi lângă una dintre rachetele intercontinentale, plină cu combustibil lichid, dar şi în timpul unei campanii guvernamentale anti-fumat.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

FULLSCREEN
Kim Jong-Un a oprit trenul blindat ca să fumeze în gară. Cine i-a cărat scrumiera
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO