Japonezii au arestat un criminal in serie, insa au avut parte de o surpriza uriasa cand i-au aflat identitatea

Ultima actualizare: 22-09-2015 06:58
Pablo Nakada Ludena

Un barbat, de origine peruana, suspectat ca a ucis cel putin sase persoane, a fost arestat in Japonia, in aceasta saptamana, relateaza The Independent.

Culmea este ca barbatul arestat in Kumagaya, prefectura Saitama, este fratele unui alt criminal in serie. Vayron Jonathan Nakada Ludena, in varsta de 30 de ani, se afla internat intr-un spital cu fractura de craniu dupa ce a cazut de la etajul al doilea al unei case, in timp ce era urmarit de politie.

Barbatul este suspectat ca a ucis sase oameni in trei case diferite. Potrivit agentiei japoneze Kyodo, Vayron a incercat sa se sinucida, taindu-si venele inainte de a cadea. Printre persoanele pe care le-ar fi ucis se numara o femeie si copiii ei de 7 si 10 ani si un cuplu (50 de ani), gasit injunghiat in locuinta.

Potrivit anchetatorilor, suspectul este frate cu cel mai prolific criminal in serie din Peru - Pablo Nakada Ludena (42 de ani). Acesta din urma a ucis 25 de oameni, in Peru, intre 2000- 2006. Pablo a fost diagnosticat cu schizofrenie si este internat din 2007 intr-o inchisoare pentru persoanele bolnave psihic, in Lima. Presa locala l-a supranumit "Apostolul Mortii".

Intr-un interviu, in 2011, acesta a marturisit din spatele gratiilor ca: "nu sunt un criminal, sunt un purificator, scap societatea de homosexuali si oameni ai strazii. Am ucis 25 de oameni ca sa curat lumea de gunoaie."

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
How To TikTok
Cum faci Live-uri plătite pe TikTok

06:36
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!