Japonezii au arestat un criminal in serie, insa au avut parte de o surpriza uriasa cand i-au aflat identitatea

19-09-2015 10:21


Pablo Nakada Ludena

Un barbat, de origine peruana, suspectat ca a ucis cel putin sase persoane, a fost arestat in Japonia, in aceasta saptamana, relateaza The Independent.

Culmea este ca barbatul arestat in Kumagaya, prefectura Saitama, este fratele unui alt criminal in serie. Vayron Jonathan Nakada Ludena, in varsta de 30 de ani, se afla internat intr-un spital cu fractura de craniu dupa ce a cazut de la etajul al doilea al unei case, in timp ce era urmarit de politie.

Barbatul este suspectat ca a ucis sase oameni in trei case diferite. Potrivit agentiei japoneze Kyodo, Vayron a incercat sa se sinucida, taindu-si venele inainte de a cadea. Printre persoanele pe care le-ar fi ucis se numara o femeie si copiii ei de 7 si 10 ani si un cuplu (50 de ani), gasit injunghiat in locuinta.

Potrivit anchetatorilor, suspectul este frate cu cel mai prolific criminal in serie din Peru - Pablo Nakada Ludena (42 de ani). Acesta din urma a ucis 25 de oameni, in Peru, intre 2000- 2006. Pablo a fost diagnosticat cu schizofrenie si este internat din 2007 intr-o inchisoare pentru persoanele bolnave psihic, in Lima. Presa locala l-a supranumit "Apostolul Mortii".

Intr-un interviu, in 2011, acesta a marturisit din spatele gratiilor ca: "nu sunt un criminal, sunt un purificator, scap societatea de homosexuali si oameni ai strazii. Am ucis 25 de oameni ca sa curat lumea de gunoaie."

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO