Imagini spectaculoase de la Cascada Niagara: „E mai frumoasă iarna”

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50
Cascada Niagara
Twitter/LuciaHoffman‏

Porțiuni din Cascada Niagara au înghețat, în aceste zile, în contextul în care temperaturile din America de Nord au ajuns, în unele regiuni, la minus 34 de grade Celsius.

 

Gerul nu a împiedicat turiștii să viziteze Cascada Niagara, așa cum reiese din imaginile postate pe rețelele de socializare. Din fotografii se poate observa cum, frigul a transformat porțiuni ale cascadei în opere de artă ale naturii.

„Am venit să vedem această minune a naturii și frumusețea anotimpului iarna. Frumusețea aduce după sine geruri. Mulți vin să vadă cascada vara, însă acum are o altă frumusețe, de care trebuie să ne bucurăm cu toții”, a spus Kevin McGowan, un turist din Florida, pentru filiala locală a postului NBC, WGRZ.

Un alt turist, Brien, a venit din Australia pentru a asista la acest spectacol al naturii.

„Înghețăm. În Australia, cea mai scăzută temperatură este de minus cinci grade. Aici sunt minus 24. Este mult mai spectaculos decât în revista National Georgaphic”, a spus el.

Gerul care s-a instalat în America de Nord nu dă semne că se dă dus. În statul New York, s-au înregistrat temperaturi de minus 35, chiar minus 45 de grade Celsius, iar asta fără a pune la socoteală vântul îngheţat.

Autorităţile au avertizat populaţia să evite să stea prea mult pe afară şi să se apere de hipotermie şi degerături. Pentru Donald Trump, valul de frig a fost prilej ca să ia în derâdere încălzirea globală.

Milioane de americani şi canadieni îşi vor aminti de Revelionul care urmează drept cel mai geros din ultimii 70 de ani.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO