Gest deosebit al lui Kate Middleton la înmormântarea Prințului Philip, cu valoare sentimentală

Ultima actualizare: 20-04-2021 12:12
Kate Middleton
Profimedia

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, soţia prinţului William, a făcut un gest special la înmormântarea prințului Philip, purtând câteva bijuterii cu o valoare sentimentală deosebită.

Potrivit revistei People, Kate a purtat un colier și o pereche de cercei care au o legătură importantă cu regina Elisabeta și soțul ei cu care a trăit timp de 73 de ani.

Este vorba despre un colier cu patru șiraguri de perle care a mai fost purtat în ocazii speciale și de regina Elisabeta a II-a, dar și de prințesa Diana.

 

Kate a purtat, de asemenea, cerceii de perle din Bahrain ai reginei, care au fost dăruiți la nunta sa cu Philip, în 1947. Cerceii conțin un diamant mare rotund, de care atârnă alte trei diamante mici, care fac loc către perla atârnată.

Kate mai a purtat acești cercei deosebiți inclusiv la ceremonia organizată pentru Ziua Memorială din 2016, la doar un an după ce regina i-a purtat la același eveniment.

 

În timp ce soțul ei, prințul William, participa la procesiunea religioasă, ducesa de Cambridge i-a luat locul la capela Sf. Gheorghe din castelul Windsor. Datorită protocoalelor COVID-19, doar 30 de persoane au participat la serviciul religios.

La fel ca toți invitații prezenți, Kate a purtat o mască neagră.

După ceremonie, William și prințul Harry, care s-au văzut la înmormântare pentru prima dată după mai bine de un an, au putut fi văzuți mergând și vorbind împreună alături de Kate.

În zilele de dinaintea înmormântării au fost publicate mai multe fotografii nemaivăzute ale lui Philip, în timp ce petrecea timpul cu familia sa, multe fintre acestea fiind făcute de Kate.

„Voi fi mereu recunoscător că soția mea a avut atâția ani să-l cunoască pe bunicul meu, dar și pentru amabilitatea pe care el i-a arătat-o”, a spus William despre soția sa, Kate Middleton.

Înainte de a se alătura familiei regale, Kate a participat la Duke of Edinburgh Award, un program de dezvoltare a tinerilor, fondat de Prințul Philip, în timpul în care ea a fost la Colegiul Marlborough.

Premiul Duke of Edinburgh este o modalitate atât de grozavă pentru tinerii de a crește în încredere, de a învăța noi abilități, de a lucra ca parte a unei echipe și de a se distra pe parcurs”, a spus ea mai târziu.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO