General american, demis dupa ce s-a descoperit ca are o viata dubla. "Rusia ar putea exploata acest comportament"

28-08-2016 08:24

Un general din armata americana a fost destituit, dintr-un post de mare importanta, dupa ce s-a descoperit ca are o existenta secreta dubioasa.

Comandantul avea de zece ani o amanta si in plus cei doi practicau si relatii intime in grup, cu alti parteneri. Superiorii au considerat ca acest comportament prezenta un risc pentru securitatea nationala.

Raportul inspectorilor militari suna ca un roman pornografic - sunt acuzatii de adulter si sex in grup, dar si referiri la numeroase mesaje fara perdea. Eroul principal este David Haight, general maior.

Tocmai a fost destituit dintr-un post de maxima importanta, dar expertii se intreaba de ce a fost nevoie sa treaca zece ani pana cand guvernul sa descopere viata lui secreta. Si asta numai dupa ce o persoana neprecizata a inaintat numeroase plangeri impotriva lui.

"Cei care il cunosc ca ofiter, in lupta, in situatii dure, il descriu ca o persoana calma, calculata, un mare comandant. Asa ca a fost decizia lui, luata cu buna stiinta, de a-si crea o existenta dubla”, spune un analist militar.

Se pare ca aceasta existenta dubla a inceput in 2005, cand se afla intr-o misiune in Irak. Atunci a intalnit-o pe Jennifer Armstrong, care i-a devenit amanta. Anchetatorii au descoperit ca isi trimiteau mesaje deochiate pe e-mailul oficial si telefonul de serviciu al generalului. Faceau referire inclusiv la realtii intime in grup, cu alti parteneri.

Fotografia cuplului chiar a fost postata pe un site pentru swingeri.Experi spun ca aceasta viata secreta dubioasa prezenta un risc pentru securitatea nationala. Pentru ca generalul Haight a detinut mai multe pozitii cheie in armata, incluisv sef al departamentului care stabileste ce raspuns trebuie sa primeasca Rusia pentru actiunile sale din Europa de Est.

"Dupa cum stim, Rusia are un incredibil mecanism de colectare a informatiilor si ar putea exploata un comportament ca acesta”, explica un analist militar. Mai precis generalul putea fi spionat si santajat de cei care ar fi aflat detaliile picante din viata lui secreta.


VIDEO PROTVPLUS.RO