Super dotate: femeile care stiu absolut totul despre masini.VIDEO


Ultimul update: Vineri 26 Octombrie 2012 09:44
Data publicarii: Marti 01 Martie 2011 16:58
Categorie: Stiri externe

GALERIE FOTO. Muncesc 10 zile non-stop. Stiu sa pozeze langa o masina mai bine ca oricine. Explica vizitatorilor tot ce vor sa stie despre automobile si zambesc in permanenta, insa nu oricui. Vorbim despre hostesele Salonului Auto de la Geneva.

Salonul Auto de la Geneva de anul acesta este un eveniment deosebit din doua perspective. Primul ar fi numarul mare de premiere ce vor fi prezentate aici, semn ca industria auto isi revine dupa doi ani de criza.

Cea de-a doua directie importanta trasata de acest eveniment este "dedicatia" pentru femei. Este primul salon auto gandit si marketat sa atraga si privirea femeilor. Iar intentia organizatorilor nu este deloc subtila, fiind observabila chiar de pe afisul colorat in roz si pe care apare, stilizata, o silueta feminina.

Cat despre hostesele evenimentului, aflati ca fetele sunt supuse unui training complex si complet de cateva saptamani incoace. Organizatorii Geneve Motor Show 2011 le-au invatat pe gazdele standurilor cum sa pozeze, cum sa mearga corect pe podiumurile miscatoare, le-au antrenat sa stea in picioare 10 ore pe zi si le-au spus tot ce trebuie sa stie despre masinile langa care vor sta in urmatoarele 10 zile.

Vedeti cateva dintre frumusetile salonului auto in galeria foto a articolului.

Dacia Duster Pick Up. Primul SUV Papuc produs la Mioveni. FOTO
Cum arata primul Ford romanesc: B-MAX de Oltenia. GALERIE FOTO
Roxana Ciuhulescu a condus autocarul oficial al echipei CFR Cluj
FULLSCREEN
Super dotate: femeile care stiu absolut totul despre masini.VIDEO
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO