Dominique Strauss-Kahn, obligat sa poarte o vesta anti-sinucidere. FOTO

Ultima actualizare: 14-08-2012 22:14
Dominique Strauss-Kahn

Au disparut costumele scumpe, atitudinea puternica si functia care l-a transformat in unul dintre cei mai puternici barbati din lume. Cazut in dizgratie, fostul sef FMI a fost obligat sa poarte un fel de vesta anti-sinucidere pe perioada detentiei.

Sursa foto: Daily Mail

Totul dupa ce psihologii au anuntat ca exista riscul ca Strauss-Kahn sa isi puna capat zilelor.

Detinutii care au tendinte sinucigase sunt obligati sa poarte o astfel de vesta. Multi dintre ei incearca sa se omoare prin spanzurare, apeland la haine.

In ceea ce il priveste pe Dominique Strauss-Kahn, politia a vrut sa se asigure ca fostul director al FMI va ajunge in fata justitiei si astfel l-a obligat sa poarte vesta respectiva.

Americanii se gandesc daca sa ia sau nu milionul. DSK vrea sa fie liber

Kahn a afisat un chip extrem de obosit la procesul aflat in desfasurare. Se pare ca perioada de detentie l-a doborat.

Strauss si-a prezentat, prin intermediul unei scrisorii, demisia de la conducerea FMI.

"Cu o infinita tristete imi prezint astazi demisia din functia de director executiv al FMI. In aceste momente ma gandesc in primul rand la sotia mea - pe care o iubesc mai mult decat orice pe lume - lacopiii mei, la familia si prietenii mei. Tin sa spun ca neg cu cea mai mare fermitate posibila toate acuzatiile care mi-au fost aduse. Vreau sa protejez aceasta institutie pe care am servit-o cu onoare si devotament, si in special vreau sa imi consacru toata forta, tot timpul si toata energia pentru a-mi dovedi nevinovatia", a scris Kahn.

FBI: Urme de fluide corporale, in camera lui Dominique Strauss-Khan

Dominique Stauss-Kahn este in acest moment la Instanta din Manhattan, unde se discuta cererea sa de eliberare din arest pe cautiune.

Cititi si:

Ultima teorie. Judecata de Apoi vine pe 21 mai. Afla la ce ora in Romania

Explozie in lac. A provocat un tsunami devastator. VIDEO

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO