Declaratia controversata cu care Salman Khan si-a pus fanele in cap. De ce s-a comparat cu o "femeie violata"

Ultima actualizare: 24-06-2016 06:41
Salman Khan

Actorul Salman Khan, una dintre cele mai mari vedete de la Bollywood, a reusit sa isi puna fanii in cap dupa o serie de declaratii controversate.

Acesta a spus ca s-a simtit ca "o femeie violata" dupa ce a filmat cateva scene de wrestling pentru noul sau film.

Salman Khan a starnit furia fanilor sai dupa ce a facut o serie de declaratii deplasate intr-un interviu. In urmatorul sau film, Khan joaca rolul unui luptator de wrestling. "Dupa ce coboram din ringul de box, dupa filmare, ma simteam ca o femeie violata. Nu puteam sa stau drept" a spus acesta intr-un interviu acordat site-ului SportboyE.

Evident, declaratiile sale au starnit revolta din partea fanelor sale. "Salman Khan compara o filmare cu un viol. Cat de proasta este gluma asta, Bollywood?" a scris o fana pe Twitter.


"Salman Kham a facut o comparatie intre el si o femeie violata, doar ca sa arate cat de nesimtit este" a scris o alta fana.

Insa, managerul actorului a declarat ca starul de la Bollywood a fost citat gresit si ca i-au fost scoase din context declaratiile. Insa, cei de la Indian Express au facut rost de inregistrarea originala, in care actorul isi da seama ca a facut o declaratie deplasata si apoi isi cere scuze: "Poate ca nu trebuia sa zic asta" ar fi declarat actorul, conform Metro.

Tot in acelasi interviu, actorul le descrie pe femei ca fiind "vicii". "Am lasat fiecare viciu in spate. Cand a trebuit sa aleg intre tigari si cafea, am renuntat la cafea. Intre bautura si tigari, am renuntat la tigari. Iar intre femei si bautura, am ales femeile" a declarat actorul, conform Metro.

Anul trecut, Salman Khan a fost gasit vinovat de crima, dupa ce a dat cu masina peste un om al strazii si l-a ucis, in 2002, in timp ce conducea sub influenta alcoolului. Cu toate astea a fost achitat de catre Curtea Suprema din Mumbai.

Noul film al actorului indian se numeste "Sultan", iar Iulia Vantur a lansat o piesa cu Salman Khan, pe care cei doi au inregistrat-o intr-un apartament din India. Melodia va fi pe coloana sonora a filmului. Pentru Iulia, e a doua melodie pe care o canta, in limba hindi, si apoi o impartaseste lumii.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO