Cum poti sa furi dintr-un seif fara sa-l spargi? Solutia au gasit-o niste tineri romani in Cipru

Dată publicare: 06-09-2011 18:34
Dată actualizare: 11-10-2012 04:03


Acestia s-au gandit sa monteze o camera de supraveghere in fata usii seifului dintr-un mall din Cipru. Au aflat in acest fel cifrul. Politistii ciprioti au fost in mare incurcatura: i-au banuit initial de furt pe angajatii magazinului.

Imaginea care i-a ajutat pe suspecti sa afle cifrul seifului ascuns in spatele unei usi obisnuite a fost surprinsa cu ajutorul unei camere de supraveghere pe care romanii ar fi montat-o pe un birou aflat vizavi de seif, intr-un moment de neatentie din partea angajatilor.

Inarmati cu cifrul, au ajuns langa seif cand nu era nimeni prin preajma, l-au deschis si au furat mai multe mii de euro.

Politistii din Cipru aveau un caz intortocheat. Un furt din seif, fara spargere. Rezolvarea le-a venit de la Bucuresti. Veniti aici ca sa ancheteze mai multi suspecti romani pentru talharii comise in Paphos, un oras idilic din vestul Ciprului, si-au dat seama ca ii au in fata pe hotii din seif.

"Au lovit un batran si i-au furat in jur de 8.000 de euro si au jefuit si un hipermarket din care au furat 7.000 de euro. Cazul nu este inca finalizat, inca investigam, asa ca trebuie sa-i aducem la audieri aici, in Cipru, si apoi sa-i prezentam instantei", a declarat inspectorul Cristos Andreau, departamentul de investigatii criminale, Larnaca.

De mare folos au fost politistii de la investigarea fraudelor Sector 6, cei care i-au mai cercetat pe suspecti si in alte dosare. Tot acesti agenti au deslusit si misterul cifrului, dupa ce au gasit in laptopul unuia dintre indivizi imaginile de pe camera de supraveghere.

Romanii vor fi extradati in curand in Cipru, ca sa-si primeasca pedepsele.

Tags: ilegalitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO